Banjičkih žrtava 32 (prvi sprat), Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

Venus Viva Tretman – Novi zlatni standard u estetskoj medicini

Nano-frakcionalno RF remodelovanje i zatezanje kože

  • Zatezanje kože
  • Ublažavanje bora i poboljšanje teksture kože
  • Podmladjivanje kože
  • Ublažavanje ožiljaka od akni
  • Tretman strija

 

Šta je Venus Viva?

venus-viva-1Poslednja estetska inovacija za remodelovanje i zatezanje lica je Venus Viva tretman. Ovaj aparaturni tretman ublažava i briše fine linije i bore dajući podmladjen izgled koži. Takodje, smanjuje vidljive pore, i značajno ublažava ožiljke od akni i strija. Ovaj izuzetan tretman sa superiornim rezultatima je posebno preporučljiv za zonu vrata i dekoltea. Venus Viva je neinvazivan i bezbedan tretman sa najnovijom nano frakcionalnom radiotalasnom tehnologijom.

 

Da li sam kandidat za Venus Viva tretman?

Ovaj tretman je idealan za sve osobe koje žele da redukuju znake starenja kože, kao što su fine linije i bore, poboljšaju teksturu kože, ublažeožiljke i proširene pore i dr. U istoj sesiji se preporučuje i tretman vrata i dekoltea, ali i drugih delova tela, ukoliko postoje strije i opuštena koža. Ukoliko ste kandidat za lasersko podmladjivanje ili mikrofrakcionisanje, Venus Viva je idealan izbor za Va, sa sjajnim rezultatima za sve tipove kože.

 

Koje rezultate mogu da očekujem i kada?

Rezultati se vide već nakon prvog tretmana, ali kompletan rezultat se očekuje nakon serije od 3 tretmana. Generalno kolagenska stimulacija i regeneracija sa dugotrajnim rezultatima, se očekuje nakon trećeg tretmana. Iako su rezultati odmah vidljivi, konačni rezultat je vidljiv nakon nekoliko nedelja, kada se regenerativni proces završi. Rezultati variraju, i zavise od zdravstvenog kapaciteta kože, opšteg zdravstvenog stanja, i životnih navika.

 

REAL PEOPLE, REAL RESULTS

venus-viva-4  venus-viva-2

 

Kako radi Venus Viva?

Venus Viva je potpuno revolucionalrna solucija za zatezanje lica, sa superiornim rezultatima, zahvaljujući Nano-frakcionalnom RF i SmartScan tehnologiji. Ova tehnologija omogućava kontrolisan prenos energije u dublja tkiva, čime se stimuliše stvaranje novog kolagena i tkivno potporne mreže. Kao rezultat se dobija svež i podmladjen izgled. Jedinstvena SmartScan tehnologhija omogućuje selektivno zagrevanje tkiva, pružajući komforan tretman.

venus-viva

 

Šta je to što čini Venus Viva inovativnom u estetkoj medicini?

Venus Viva je jedini neinvazivni rediofrekventni sistem koji omogućava doktoru da personalizovano, u zavisnosti od potreba klijenta, odredi intenzitet potrebne energije. Ovo omogućva brži oporavak, selektivnu transmisiju energije, što čini tretman izuzetno bezbednim, mnogo bržim i efikasnijim, sa značajno kraćim periodom oporavka.

 

Koja nega je potrebna nakon tretmana?

Period oporavka je minimalan, do 24 časa, ali blago crvenilo može da traje i do 3 dana. Šminka se može stvaljati već nakon prvog dana. Takodje, kreme sa faktorom zaštite 30, se preporučuju nakon tretmana.

 

Koliko tretmana mi je potrebno i koliko često?

Broj tretmana zavisi od individualnih potreba i cilja koji želite da ostvarite. Obično se preporučuje serija od 3 tretmana, sa po 3-4 nedelje razmaka.

 

Koliko koštaju Venus Viva tretmani?

Cena zavisi od tretirane zone i broja tretmana. Mi toplo preporučujemo individualne konsultacije koje su besplatne, i tokom kojih može da se preporuči optimalan plan.

 

Da li je Venus Viva tretman bezbedan?

Radiotalasna tehnologija se koristi dugi niz godina u medicini i estetskoj medicini. Ova neinvazivna procedura je odobrena od strane regulatornih tela FDA i Evropske Agencije, za tretman iregularnosti na koži, finih bora, ožiljaka od akni i strija. Kliničkim studijama je dokazano, da Venus Viva, osim teksture kože, poboljšava i boju kože, eliminiše nepoželjne pigmentacije, a jedinstvena SmartScan tehnologija omogućava bezbedan i komforan tretman.