Banjičkih žrtava 32 (prvi sprat), Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

Bildovanje mišića – HIFEM tehnologija

Hifem tehnologija (visoko fokusirana elektro magnetna tehnologija) je ne-hirurška procedura koja pomaže pre svega pri stvaranju defninicije mišića.

Hifem tehnologija za savršene rezultate

Pored definicije mišića, ovaj tretman ima svoju ulogu u sagorevanju masnoće u glutealnom delu , kao i u predelu stomaka.

Hifem tretmanima se podiže regija gluteusa, tope naslage, zatežu i bilduju stomačni mišići, oblikuju mišći ruku i učvršćuju kolena.

Benefiti Hifem tretmana za mišiće gluteusa

Hifem tretmanom aktiviraju se duboki mišići gluteusa sa ciljem povećanja tonusa i podizanjem zadnjice ili druge regije koja se tretira.

Zahvaljujući supramaximalnim kontrakcijama koje proizvodi zamenjuje 10 hiljada čučnjeva za 30 minuta, zbog čega već nakon prve terapije osećate pojačanu čvrstinu mišića.

Pogledajte kako izgleda Hifem tehnologija u službi podizanja i toniranja mišića zadnjice na našem instagram profilu.

Hifem tehnologija i ostale grupe mišića

Hifem Tehnologija

Takodje, Hifem tenologija uspešno tretira zonu bicepsa, tricepsa, butina i kvadricepsa.

Pogledajte video na našem instagram profilu.

Sve trenutno postojeće neinvazivne terapije za oblikovanje tela se odnose na kožu i na masnoće, dok je Hifem tehnologija fokusirana na mišiće.

Ali šta se dešava kada čovek ima manje od 1cm masnoća, ili želi da poboljša tonus i oblik stomaka, ruku, nogu ili zadnjice?

Hifem tehnologija je jedina procedura koja pomaže i ženama i muškarcima u procesu bildovanja mišića i sagorevanju masti. Ono što je važno da znate je da je Hifem prvi neinvazivni tretman na svetu za podizanje zadnjice.

Pogledajte u videu kako izgleda Hifem tretman za jačanje mišića stomačne regije.


View this post on Instagram

A post shared by Dr. Marija Jovanovic (@dr.marijajovanovic) on

Da li sam ja kandidat za Hifem tretman?

Svako može da oseti benefite HIfem tretmana.

Pored toga što se uz pomoć Hifem tretmana tretira populacija koja želi vidljiv estetski rezultat, može se praktikovati kao terapeutska procedura kod bolnih i upalnih stanja, ili usled različitih vrsta povreda.

Koliko traje jedan Hifem tretman?

Vreme trajanja procedure zavisi od zone koja se tretira- od 20 minuta pa do sat vremena.
Minimum sesija koja se preporučuje je 4 tretmana koja se rade dva puta nedeljno.

Kakav je osećaj tokom tretmana?

Tokom Hifem procedure se osećate kao tokom intenzivnog treninga. Sve vreme se nalazite u ležećem položaju i možete da odmarate tokom tretmana.

Da li postoji period oporavka?

Hifem je neinvazivna procedura koja ne zahteva period opravka. Hifem je bezbedna, efikasna i bezbolna terpija bez upale mišića.

Kada se vide prvi rezultati Hifem tretmana?

Već posle prvog tretmana možete da osetite prve rezultate. Pozitivni rezultati počinju da se vide nakom 2-4 nedelje od poslednje sesije i nastavljaju da se poboljšavaju nekoliko nedelja posle tretmana.