Banjičkih žrtava 32 (prvi sprat), Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

Venus Freeze Plus

Šta je Venus Freeze Plus?

venus-freeze-plus3Venus Freeze tretman je postao tajno oružje u podmladjivanju i zatezanju kože lica i tela. Ova nova hi-tech tehnologija postala je popularna širom sveta , ne samo kao ne-invazivni antiaging tretman zastarije, već i za mladje osobe.

Mnogi modeli širom sveta ga koriste kao last-minute tretman pred nastupe, te ga zovu Venus Freeze

lifting tretman. Koža dobija na svežini, punoći i sjaju.

Kao lider u ne-invazivnoj estetskoj medicini, postao je popularan kako medju estetskim doktorima, tako i medju pacijentima širom sveta.

Venus Freeze Plus je naprednija platforma Venus Freeze aparata jedinstvene tehnologije na Svetskomtržištu, koja kombinuje multi polarne radiotalase i pulsno elektro magnetno polje. Ova patentirana MP2 tehnologija omogućava ravnomerno i kontrolisano zagrevanje unutrašnjih slojeva kože povećavajući sintezu novog kolagena i elastičnih vlakana, što kao rezultat daje zategnutu, glatku i vidljivo podmladjenu kožu. Zahvaljujući Real Time Thermal Feedback-u, omogućava individualno prilagodjavanje i kontrolu rada za svakog klijenta, sa visokim stepenom efikasnosti i bezbednosti, što nije mogućnost drugih radiotalasnih aparata.

 

Koje rezultate mogu da očekujem?

Ova jedinstvena tehnologija briše vidljive tragove starenja kože. Kao bezbedan tretman za sve tipove kože, optimalan je za:

  • Zatezanje opuštene kože lica, vrata i tela
  • Zatezanje bora oko očiju i usta
  • Zatezanje i smanjenje obima nadlaktica
  • Zatezanje kože, redukcija celulita i smanjenje obima nogu
  • Učvršćivanje i zatezanje glutealne zone
  • Učvršćivanje i zatezanje stomaka
  • Zatezanje šaka i kolena

Efektni rezultati dovode do vidljivo zategnutije kože, oblikovane siluete tela, redukovanog celulita i podmladjenog izgleda.

REAL PEOPLE, REAL RESULTS

venus-freeze-plus venus-freeze-plus1

venus-plus-2 venus-plus

Koliko tretmana je potrebno?

Većini pacijenata se preporučuje 6-8 tretmana po zoni tela, koji se izvode obično jednom nedeljno, sa dužinom trajanja izmedju 30-45 minuta.

 

Koliko je bezbedan tretman?

Radio frekvenca i magnetno polje se koriste u medicini dugi niz godina, i predstavljaju proverenu, bezbednu i efikasnu tehnologiju.

 

Da li je potrebno vreme oporavka?

Ovaj potpuno bezbolan, komforan i prijatan tretman ne zahteva period oporavka, tako da se možete vratiti, neposredno posle tretmana, Vašim dnevnim aktivnostima. Doživite Venus Freeze Plus- ogoljena istina o Venus Freeze-u. Jedina tehnologija koja povećava sintezu kolagena sa dva odvojena mehanizma, rezultirajući drastičnim poboljšanjem stanja kože.