Banjičkih žrtava 32 (prvi sprat), Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

Bioregeneracija Plazmom

Bioregeneracija sopstvenom plazmom

BIOREGENERACIJA SOPSTVENOM PLAZMOM ( PRP kompleks) poznat i pod nazivom vampirski fejs lifting ili popunjavanje sopstvenim faktorima rasta, predstavlja ubrizgavanja visoke koncentracije faktora rasta izolovanih iz sopstvene krvi. Ovim putem se intenzivno aktiviraju metabolički procesi i regeneracija kože. Može da se primenjuje kao zasebna terapija, ali i u kombinaciji sa filerima, PDO nitima, u kombinaciji sa dermorolerima ili dermapena kod tretmana ožiljaka, radiotalasnog liftinga i drugih procedura.

-ne postoji rizik od alergijske reakcije

-prirodna promena izgleda

-kratko vreme oporavka

-efikasan i dugotrajan rezultat

platelet-rich-plasma

Za šta je PRP namenjen:prp-joined

  • protiv ćelavosti kao terapija protiv opadanja kose
  • ublažavanje bora oko očiju, čela, i drugih zona lica
  • kao intenzivan tretman u terapiji vrata i dekoltea
  • opravak šaka
  • terapija strija

 

Aktiviranjem  ćelijskog metabolizma kao procedura se primenjuje u podmlađivanju kože, kao terapija u tretmanu ožiljačnih zona, kod sportskih povreda i degenarativnih problema.

 

 

Šta ću osećati odmah nakon tretmana?

Osećaj je individualan i razlikuje se od osobe do osobe. Obzirom na to da je PRP autologan (dolazi od naše spostvene krvi) neželjene reakcije praktično ne postoje.

 

Koje su prednosti PRP-a?

Ovaj tretman može da poboljša teksturu kože, da ublaži bore i redukuje ožiljke, kao i akne i strije. PRP takodje može da se koristi kao tretman za rast kose, tako sto se injicira u poglavinu. Vidljivi rezultati se mogu očekivati  za 2-12 nedelja, i zavise od različitih faktora kao što su  generalno zdravstveno stanje, godine, režim ishrane, pušenje i  tip kože.

 

Platelet-Rich-Plasma-PRP-in-Buffalo-NY-Smooth-Solutions-Med-e1446750318547

1