Ulica Banjičkih žrtava 36, Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

Mezoterapija

Mezoterapija

MEZOTERAPIJA-je metoda kojom se u kožu posebnim mikroiglicama ubrizgavaju mezo kokteli sačinjeni od vitamina, minerala, antioksidanasa i drugih aktivnih supstanci. Koža postaje intenzivno hidrirana i ishranjena. Koža se metabolički aktivira čime se aktiviraju svi regenerativni procesi, a posebnim koktelima se tretiraju starije kože, ali i pigmentisane i atrofične kože.

mezo 1                           mezo 2

Young woman folding skin on her hips - close-up fragment

Mezokokteli za tretman ćelavosti predstavljaju danas jednu od osnovnih terapija u regeneraciji poglavine, ali se koriste i kao tretman za poboljšanje postojećeg stanja i ojačanja folikula dlake.

Posebno su interesantni mezoterapijski kokteli za tretiranje zone oko očiju čime se poboljšava stanje tonusa tretirane zone, smanjuju se sitne bore oko očiju, poboljsava mikrocirkulaciju što utiče na smanjenje podocnjaka. Tretmani se izvode u seriji od 4 do 6, jednom nedeljno.

Mezoterapija tela predstavlja i dalje atraktivnu terapiju u tretmanu celulita različitog stepena, topljenju masnih naslaga kao i ublažavanja strija. Tretmani se određuju individulano u zavisnoti od potrebe pacijenta.

Zone koje se tretiraju:

  • Vitaminska terapija lica, vrata i dekoltea
  • Osveženje zone oko očiju
  • Terapije protiv gubitka kose
  • Tretman celulita
  • Tretman protiv masnih naslaga
  • Tretman strija