Banjičkih žrtava 32 (prvi sprat), Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

venus

Venus Versa IPL – Nov koncept fotopodmladjivanja

Venus Versa IPL- Nov koncept fotopodmladjivanja

Venus Versa nudi najnoviji koncept fotopodmladjivanja uz pomoć najsavremenije IPL tehnologije. On predstavlja neinvazivni tretman koji podmladjuje kožu bez oštećenja površnih slojeva kože. Ovim putem se može na efikasan i bezbedan način tretirati foto oštećena koža, poboljšati kvalitet kože nastao usled starenja, ali i problemi kao što su diskoloracije, fleke, hiperpigmentacije, crvenila i kapilari na koži. On naime koristi svetlosnu energiju visokog intenziteta koja stimuliše produkciju novog kolagena i podstiče podmladjivanje na ćeiljskom nivou. Sve ovo vraća prirodni sjaj, osveženost, podmladjen izgled. Broj tretmana je personalizovan i zavisi od osobe do osobe.

Šta se tretira?

Ovim putem se tretiraju lice, vrat, dekolte, ali popularnost je stekao i u podmladjivanju šaka. Naglom produkcijom kolagena, prirodnog proteina koji popunjava bore i obnavlja kožu, na komforan način se koži vraća elasticitet i sjaj. Posebno osobe koje su tokom života bile izložene suncu i solarijumu, kod kojih koža poprima crveno braonkaste fleke ali takodje i rozacealne kože mogu na bezbedan način da poprave kvalitet i izgled kože.

Po čemu su Venus tretmani jedinstveni?

Venus tretmani su jedinstveni jer kombinuju različite vrste energija kao što su radiotalasna i pulsno magnetno polje. Visoka efikasnost u fotopodmladjivanju se postiže zato što se uz svetlosnu terapiju dodaje i terapija sa magnetnim poljem i radio talasima, koja dopunski vraća sjaj  i lifting kože tzv. termičko magnetno podmladjivanje.

vv1                         vv2