Banjičkih žrtava 32 (prvi sprat), Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

IMG_1338

Soft hirurgija

Soft hirurgija – nova era u estetskoj medicini

Nova tehnologija primene jonizovanog gasa tzv. plazme, uvodi estetsku medicinu korak napred u primeni ne-hirurških tretmana.
Ovaj nov koncept hirurgije bez skalpela primenjiv je za sve tipove kože. Ova grana soft ili ne ablativne hirurgije počela je, širom Evrope, da se primenjuje u korekciji kapaka kao zamena za operativnu blefaroplastiku, u terapiji akni, rejuvenaciji kože, kao tretman protiv pigmentacija, strija, i dr.

Tako je tokom novembra 2015. Godine u Atini održana 1. Internacionalna konferencija za estetsku medicinu i soft hirurgiju (1st International Aesthetic Medicine and Soft Surgery conference), u kojoj su prikazane novine, a kojoj je presedavao predsednik SAMNAS-a Dr Tsioumas Sotiris. Nov način ne-operativne blefaroplastike- zatezanje kapaka je ekskluzivno predstavljena kako u korekciji gornjih tako i donjih kapaka. Ova tzv. Dinamična blefaroplastika, tokom intervencije klijent na zahtev doktora može da otvori ili zatvori oči, omogućava optimalno uklanjanje viška kože bez operacije ili mogućeg oštećenja očnog mišića. Predstavljeno je i uklanjanje pigmentih lezija, tetovaža, rejuvenacija kože lica, u zoni vrata, usana i dr. Na veliko zadovoljstvo doktora širom Evrope predstvaljene su prednosti plazma tehnologije u odnosnu na klasičnu hirurgiju. U razgovoru i interaktivnom radu prikazani su novi klinički slučajevi kao i odlični rezultati. Princip soft hirurgije podržava koncept da  se u tretiranim zonama bez hirurške intervencije ,ali u ponavljajućim intervalima od 3-4 nedelje, postigne optimalan rezultat. Na ovaj način mogu da se tretiraju, ne samo kapci i lice, već i telo odnosno sve zone gde postoji višak kože.

IMG_1340

IMG_1341