Banjičkih žrtava 32 (prvi sprat), Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

Venus Versa Tretman za Podmlađivanje Kože – IPL

Šta je Venus Versa Tretman?

venus-versa-2Venus Versa tretman je visoko efikasan IPL (Intense Pulsed Light) koji podmadjuje kožu i vraća joj vitalni kapacitet koji se gubi godinama, bilo oštećenjem nastalim od UV zraka- foto oštećenje, ili procesom starenja. Ovim putem se vraća sjaj, boja, poboljšava se tekstura, i druge kožne nepravilnosti kao što su fleke, pigmentacije, melazme, vaskularne promene, crvenilo na licu i druge nepravilnosti.

 

Kako Venus Versa IPL deluje?

Ovaj jedinstven IPL tretman Venus Verse je dizajniran da energijom visokog intenziteta i veoma precizno emituje energiju kroz kožu čime obnavlja i podmadjuje ćelije kože na molekularnom nivou. Ovo dovodi do smanjnja bora, pigmentacija i sveukupnog poboljšanja tonusa i teksture kože.

 

Koliko Venus Versa IPL tretman traje?

Dužina tretmana traje oko 20-25 minuta. Obzirom na to da je tretman neinvazivan možete odmah da se vratite svakodnevnom aktivnostima. Pojedine osobe mogu da imaju blago crvenilo kože 1-2 sata nakon tretmana. Smanjenje pigmentacije je nekad odmah vidljivo, ali za osobe sa pigmentnim flekama i tamnim mrljama savetuje se nekoliko tretmana. Ukoliko postoje i druge diskoloracije, crvene fleke, kapilari i suncem oštećena koža, preporučuje se i do 6 tretmana. Razmak izmedju tretmana je oko 3 nedelje.

 

Da li je tretman bolan?

Zahvaljujući specijalnom mehanizmu hladjenja, Venus Versa IPL tretman je virtuelno bezbolan. Ovaj zaštitni sistem čuva tkivo nakom tretmana. Kod izrazito osetljivih osoba, uz kratkotrajnu anestetičku kremu moguće je učiniti obaj tretman potpuno komfornim.

 

Šta očekivati nakon tretmana?

IPL tretmanom se značajno popravljaju:

  • Fine bore, proširene pore
  • Podmladjue koža, vraća joj se sjaj i blistavost
  • Oporavlja suncem i starenjem oštećenu kožu
  • Ublažava pigmentacije, fleke i tamne mrlje
  • Ublažava vaskularne iregularnosti

REAL PEOPLE, REAL RESULTS

venus-versa-3 venus-versa-4

 

Šta razlikuje Venus Versu od drugih IPL sistema?

Venus Versa predstavlja najnoviji sistem foto podmladjivanja, zahvaljujući SmartPulse tehnologiji, koja omogućava naprednu pulsnu optimizaciju za održavanje optimalne energije i talasne dužine. Ova inovativna tehnologija omogućava superiorene i konzistentne kliničke rezultate.