Banjičkih žrtava 32 (prvi sprat), Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

Venus Versa Dlake

Venus Versa IPL uklanjanje dlaka

Šta je Venus Versa IPL za uklanjanje dlaka?

venus-versa-2To je najnoviji i najnapredniji sistem za uklanjanje dlaka koji poseduje inovativnu tehnologiju baziranu na svetlosnoj energiji. Za brzo uklanjanje dlaka, Venus Versa poseduje SmartPulse tehnologiju koja dovodi do optimalnih rezultata. Naime, ona omogućava održavanje optimalne energije i talasne dužine tokom svakog pulsa, a takodje poseduje najnapredniji sistem hladjenja omogućavajći bezbedne i komforne sesije. Ovo svrstava tretman sa Venus Versom u vodeće procedure u odnosu na druge.

 

Koje su prednosti Venus Verse?

Zahvaljujući naprednoj IPL tehnologiji svetlosna energija prodire dublje u derm pogadjajući pigment u folikulu ali bez oštećenja okolnog tkiva. Sa posebnim mehanizmom hladjenja štiti tkivo od toplote, pružajući bolji komfor i bezbednost. Emitujući više energije negu drugi uredjaji, uz pomoć SmartPulse tehnologije, ona pokriva veću površinu tokom tretmana u kraćem vremeskom periodu, čime se postiže brži tretman i maksimalni rezultat.

  • BRZO I EFIKASNO

Efikasniji nego drugi aparati sa proverenim rezultatom

  • VIRTUELNO BEZBOLNO

Sa superiornim efektom hladjenja povećavajući komfor klijentu

  • BEZ VREMENA OPORAVKA

Vraćanje dnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana

REAL PEOPLE, REAL RESULTS

venus-versa-3 venus-versa-4

Koliko tretmana je potrebno?

Obzirom na to da dlaka raste u tri različite faze svetlosna energija deluje samo u fazi rasta dlake. U zavisnosti od lokacije i partije tela, dlaka ima različite vremenske cikluse faze rasta tako da se obično sprovodi serija od 6-8 tretmana, sa vremenskim razmacima od 3-8 nedelja.

venus-versa-dlake

 

Koje zone se mogu tretirati?

Mogu se tretirati sve zone na telu od lica, vrata, pazuha, bikini zone, nogu, kod muškaraca i zona ledja, grudi i stomaka.