Ulica Banjičkih žrtava 36, Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

Hijaluronski Fileri

Hijaluronski fileri

Šta su hijaluronski fileri?

Hijaluronski fileri su injektibilni dermalni fileri neanimalnog porekla napravljenih od biorazgradive hijaluronske kiseline. Predstavljaju danas osnovnu metodu ublažavanja i popunjavanja bora na licu. Koriste se kako za popunjavanje statičnih i dinamičnih bora tako i za voluminizaciju lica, kao na primer povećanje jagodica ili usana. U zavisnosti od potrebe pacijenta, koriste se fileri različitih visko-elastičnih svojstava. Kanila tehnikom se omogućava bezbolna i bezbedna aplikacija hijaluronskog filera sa veoma prirodnim rezultatom. Ovaj način aplikacije je posebno komforan kada se tretiraju osetljive regije kao što je zona ispod očiju ili popunjavanje usana.

white-latex-gloves-holding-injection-near-womans-face

Hijaluronski fileri se koriste za :

  • Povećanje volumena
  • popunjavanje bora
  • V-LIFT tehnika za zatezanje lica
  • osveženje lica i usana soft hijaluronskim filerima

 

Šta je hijaluronska kiselina?

Hijaluronska kiselina je prirodan sastojak kože. Deluje kao sundjer i zadržava velike količine vode, kako bi koža izgledala jedra i mekana. Hijaluronska kiselina se nalazi u  sterilnom injekcionom špricu u formi gela.

PRE TRETMANA:

-Biće Vam objašnjeno zbog čega je hijalurinska kiselina značajna za Vašu kožu i koje zone se preporučuju za tretman.

Odvojite vreme za razgovor:

  • Koje su Vaše potrebe i očekivanja
  • Opcije i odgovarajući proizvodi
  • Vaša istorija bolesti

 

TOKOM TRETMANA:

Koristimo napunjeni sterilni špric i specijalnu iglu ili kanilu. Dubina injiciranja zavisi  od tipa hijaluronske kiseline i od očekivanih rezultata.

Površne  injekcije trenutno hidriraju kožu i  oživljavaju njen sjaj.

Dublje injiciranje popunjava bore i stvara volumen.

Nakon injiciranja hijaluronske kiseline nežno se masira tretirana zona  kako bi se supstanca ravnomerno rasporedila. Tretman traje 20 minuta.

POSLE TRETMANA:

Rezultati su vidljivi odmah nakon injiciranja. Hijaluronska kiselina se ravnomerno rasporedjuje po Vašoj koži. Na površini kože, povećava hidriranost kože, mekoću i jedrinu.

U dubljim delovim kože popunjava prostor izmedju ćelija, popunjava bore i nadoknadjuje izgubljeni volumen.

U zavisnosti od tipa kože, mogu se u redjim slučajevima pojaviti privremene modrice, ili otok na zoni koja je tretirana.  U periodu od 9 do 18 meseci  nakon injiciranja u zavisnostii od vrste hijaluronskog  filera, hijaluronska  kiselina se prirodnim putem apsorbuje  i degradira kao svaka prirodna komponenta kože.

 

1