Banjičkih žrtava 32 (prvi sprat), Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

Tretmani podočnjaka

Šta podrazumevaju tretmani podočnjaka?

Tretmani podočnjaka (rejuvenacija zone oko očiju) podrazumevaju niz različitih tretmana koji se individualno odredjuju, u zavisnosti od starosnog doba i problema.
podocnjaci 1
Iako podočnjaci sa godinama postaju važan estetski problem, dajući umoran izgled licu mora se uzeti u obzir i sama konstitucija.

Često i u mladjem životnom dobu dolazi do susreta sa ovim problemom. Udubljenje ili tamni kolutovi ispod očiju predstavljaju u starijem životnom dobu sastavni problem koji se susreće u postupku rejuvenacije oko očiju.

Koje su to tretmani podočnjaka?

Najvažniji je pregled i odluka koja bi intervencija bila odgovarajuća u sklopu sastavne rejuvenacije i drugih partija lica.

  • Mezo kompleks za oko očiju

Posebnim biorevitalizirajućim kompleksom, mezo terapija za ovu zonu vraća svežinu i smanjuje tamne podočnjake.

  • Hijaluronsli filer

Popunjavanje suzne brazde posebnom kanila tehnikom, potpuno bezbolno se hijaluronskim filerom ispunjava depresija ispod očiju transformišući izgled lica. U pitanju su posebni fileri namenjeni za ovu osetljivu regiju koji ublažavaju tamne kolutove ispod očiju ali i zadebljavaju istanjenu kožu.

  • PDO mezo niti

Za ovu regiju se koriste posebne PDO mezo niti sa kanilom koje omogućavaju da se osim lifting efekta obnovi kolagen i učvrsti tkivo. Zahvaljujući specifičnom obliku omogućeno je da se one plasiraju u ovu osetljivu zonu bez pojave hematoma.

  • Uklanjanje viška kože sa kapaka

Pogledati deo lice —> kapci

  • Venus Freeze

Radiotalasni tretman zone oko očiju podstiče zatezanje i lifting tkiva

  • Botox oko očiju

Botox tretmani podočnjaka isto tako pomažu oko uklanjaja sitnih bora oko očiju .