Banjičkih žrtava 32 (prvi sprat), Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

Neuralna Terapija

NEURALNA TERAPIJA

Neuralna terapija nema ništa zajedničkog sa neurologijom. Sastoji se u primeni procaine na specifična mesta kojim se ostvaruje željena aktivnost. Neuralna terapija je otkrivena 30-tih godina prošlog veka od strane braće Ferdinanda i Waltera Hunke-a, a osnovu je dao 1936. godine professor Sepranski, objašnjavajući njen značaj na vegetativni nervni sistem (VNS).  Delujući na VNS, neuralna terapija ima direktno dejstvo na ćeliju i njenu okolinu povecavajuci energetski kapacitet i uvodeći u ravnotežu simpatikus-parasimpatikus regulaciju. Na taj način procesi samoizlečenja postaju aktivni.

 

BIOLOŠKA TERAPIJA BOLA

Cervikalni sindrom, lumbalni sindrom, bolno rame, teniski lakat, bol u kolenu, neuralgije, artroze glavobolje i druga bolna stanja.

 

REVITALIZACIJA ORGANIZMA

Neuralnom terapijom se postiže balansiranje funkcionalnog stanja organizma delujući na ravnotežu vegetativnog nervnog sistema. Procain ima direktno delovanje na ćeliju i njenu okolinu. Ovim putem se ostvaruje regenerativni i revitalizujući efekat povećanjem energetskog kapaciteta organizma.

 

111
neuralna terapija 1