Banjičkih žrtava 32 (prvi sprat), Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

Anti-Celulit Tretmani

Anti-celulit tretmani

Anti-celulit tretmani koje nudimo za rezultat imaju zategnutu kožu i poboljšanje limfne drenaže u tretiranim regijama. Pročitajte o kojim tretmanima je reč u daljem tekstu.

Celululit je problem koji zahvata preko 90% žena različitih starosih doba, čak i osobe koje mogu biti mršave. Brojni su faktori koji dovode do razvoja ovog problema. Oni uključuju: promena telesne mase, gensku predispoziciju prema akumulaciji masnoće, hormonske promene koje nastaju tokom života kao što su trudnoća i menopauza, pušenje, stress, lošu nutriciju, sedalni stil života sa malim stepenom fizičke aktivnosti, i dr.

Koje vrste Anti-celulit tretmana postoje?

Mi nudimo različite vrste tretmana za redukciju celulita i poboljšanje koje se očekuje. Koža će izgledati čvršća i glatka, a krvotok i limfna drenaža će znatno da se poboljšaju u tretiranim regijama.

  • Venus Freeze jedinstvena terapija na bazi radiotalasa i pulsnog magnetnog polja, osim zatezanja i poboljšanja tonusa, dovodi i do obnavljanja mikrocirkulacije zahvaljujući pulsnom magnetnom polju. Ova jedinstvena tehnologija ,koja kombinuje dve vrste energije, dovodi i do redukcije i masnog tkiva i poboljšanja metabolizma u tretiranoj regiji.

Za više detalja pogledati telo à Venus Freeze (https://www.venusconcept.com/en-global/products/venus-freeze/ )

  • Mezoterapija celulita– specijalni preparati kao sastojci mezoterapijskog koktela se iniciraju u problematičnu zonu. Ovo dovodi, kako do topljenja masnih naslaga, tako i do razbijanja celulita različitog stepena.

celulit 1 celulit 2