Banjičkih žrtava 32 (prvi sprat), Senjak, Beograd

E-Mail : drmarija@breem.rs
  Kontakt : +381 65 4126411

Venus Versa Uklanjanje Dlaka

Venus Versa uklanjanje dlaka

Šta je Venus Versa IPL za uklanjanje dlaka?

venus-versa-2Venus Versa uklanjanje dlaka je najnoviji i najnapredniji sistem koji poseduje inovativnu tehnologiju baziranu na svetlosnoj energiji. Za brzo uklanjanje dlaka, Venus Versa poseduje SmartPulse tehnologiju koja dovodi do optimalnih rezultata. Naime, ona omogućava održavanje optimalne energije i talasne dužine tokom svakog pulsa, a takodje poseduje najnapredniji sistem hladjenja omogućavajći bezbedne i komforne sesije. Ovo svrstava tretman sa Venus Versom u vodeće procedure u odnosu na druge.

 

Koje su prednosti Venus Verse?

Zahvaljujući naprednoj IPL tehnologiji svetlosna energija prodire dublje u derm pogadjajući pigment u folikulu ali bez oštećenja okolnog tkiva. Sa posebnim mehanizmom hladjenja štiti tkivo od toplote, pružajući bolji komfor i bezbednost. Emitujući više energije negu drugi uredjaji, uz pomoć SmartPulse tehnologije, ona pokriva veću površinu tokom tretmana u kraćem vremeskom periodu, čime se postiže brži tretman i maksimalni rezultat.

  • BRZO I EFIKASNO

Efikasniji nego drugi aparati sa proverenim rezultatom

  • VIRTUELNO BEZBOLNO

Sa superiornim efektom hladjenja povećavajući komfor klijentu

  • BEZ VREMENA OPORAVKA

Vraćanje dnevnim aktivnostima odmah nakon tretmana

REAL PEOPLE, REAL RESULTS

venus-versa-3 venus-versa-4

Koliko tretmana je potrebno?

Obzirom na to da dlaka raste u tri različite faze svetlosna energija deluje samo u fazi rasta dlake. U zavisnosti od lokacije i partije tela, dlaka ima različite vremenske cikluse faze rasta tako da se obično sprovodi serija od 6-8 tretmana, sa vremenskim razmacima od 3-8 nedelja.

venus-versa-dlake

 

Koje zone se mogu tretirati?

Mogu se tretirati sve zone na telu od lica, vrata, pazuha, bikini zone, nogu, kod muškaraca i zona ledja, grudi i stomaka.